Z jednym jeszcze się zgodzę - piloty michelin'a są zapewne trwałe, ale dla mnie nie były tak dobre jak UG 7. Natomiast co do goodyear'ów boję się, że długo nie wytrzymają gdyż z innych doświadczeń z nimi (letnie) wynika, że nie są trwałe. Zawsze miałem to samo: goodyear super, ale krótko, a michelin ciut gorszy, ale znacznie dłużej. ponoć jedynie bridgestone wybija się tu i trwałością i jakością, ale niestety tego nie mogę potwierdzić.
No to które zimówki mam sobie w końcu kupić?
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Zamieszczone przez Porterponoć jedynie bridgestone wybija się tu i trwałością i jakością, ale niestety tego nie mogę potwierdzić.saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez DobaGoodyeara nie proponuje - pierwsze lata nie ma z nimi problemu , dopiero pozniej - ich konstrukcja nie wytrzymuje i rozlatują sie te opony.
[ Dodano: Sob 11 Sie, 07 18:51 ]
Zamieszczone przez Nexus6przejeździłem na Dunlopach Winter M3
Miskowi plotno wyszlo, mi plotno wyszlo - - dupa Panie ...nasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Jabar1975Zamieszczone przez DobaGoodyeara nie proponuje - pierwsze lata nie ma z nimi problemu , dopiero pozniej - ich konstrukcja nie wytrzymuje i rozlatują sie te opony.
[ Dodano: Sob 11 Sie, 07 18:51 ]
Zamieszczone przez Nexus6przejeździłem na Dunlopach Winter M3
Miskowi plotno wyszlo, mi plotno wyszlo - - dupa Panie ...
teraz myślę nad 3D ale 225/45R17
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ketomeKlebergi HP
[ Dodano: Sob 11 Sie, 07 20:17 ]
swoja drogą większość chyba nie kuma sensu istnienia tego topiku
głosować :!: :!: :!: :szeroki_usmiechsaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodaswoja drogą większość chyba nie kuma sensu istnienia tego topiku
głosować :!: :!: :!: :szeroki_usmiech
W tej sondzie maksymalną wartością oddanych głosów jest: , Ty zaznaczyłeś 1.
Głos nie został oddany, wróć i zagłosuj jeszcze raz.
Kliknij Tutaj aby powrócić do tematuTorque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ketomejak wiesz to sa Kristalp
[ Dodano: Sob 11 Sie, 07 21:35 ]
Zamieszczone przez MisiekWAWjak zrobisz działającą ankiete to będzie łatwiej :P :szeroki_usmiechsaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
szkoda, to bierz Blizzaki - sa zajebiste - sam takie mama potem zamknij temat bo zaraz sie znajda fachowcy od opon wielosezonowych, teoretycy siedmiu stopni celsjusza i zwolennnicy radzieckich nalewek tudziez opon typu Simax ..... :diabelski_usmiech
ps.
aha i jeszcze ci co maja z przodu lyse opony a z tylu te lepsze bo tak powiedzial wlasciciel firmy wulkanizacyjnej itd itp .....nasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
Komentarz